Netwerkbijeenkomst 'SO FAR SO GOOD' 5 oktober 2023


Samenwerking rond het thema Jeugd en Polarisatie
Op donderdag 5 oktober organiseren de gemeente Haarlem en de projecten Weerbare Jeugd en CTER/Maatschappelijke Onrust van Noord-Holland Samen Veilig een netwerkbijeenkomst rond de indrukwekkende theatervoorstelling So Far So Good. Na afloop organiseren we een nagesprek over het thema van de voorstelling: jeugd en polarisatie. En uiteraard zorgen we voor een hapje en drankje.

Over de theatervoorstelling
De avond valt. We zitten in een winkel. Buiten op straat bouwt de onrust op. Binnen proberen we grip te krijgen op wat er precies aan de hand is aan de andere kant van de winkelruit. Zijn die jongeren daar aan het hangen? Vieren ze een feestje of is dit een potje asociaal rellen? En waarom zijn ze daar? Dit is verveling. Nee, woede over hoe de samenleving naar hen kijkt. Of zijn ze pionnen in een crimineel plan?

Ook in dit nieuwe project is intensief samengewerkt met jongeren die hun plek in het leven nog niet of nog maar net hebben gevonden. Ze dansen mee in de voorstelling, gaan in gesprek met het publiek in de foyer en maken een vierdelige miniserie over hun perspectief op tweedeling in de maatschappij en framing in de media. Lees hier meer over de theatervoorstelling SO FAR SO GOOD.

Aanmelden verplicht - jongeren ook welkom!
We zouden het leuk vinden om – naast de netwerkpartners uit het zorg, sociaal, onderwijs en veiligheidsdomein – ook een aantal jongeren in de zaal te hebben. Ken jij een jongere die het leuk vindt om mee te gaan naar de voorstelling en het nagesprek? Dan is diegene van harte welkom! Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij je aanmelding.

Let op: we stellen alleen kaarten beschikbaar aan professionals die in het werkgebied van NH-SV werkzaam zijn. 

Locatie
Toneelschuur Haarlem (Lange Begijnestraat 9)

Programma
18.45    Inloop met drankje
19.30    Start voorstelling
20.45    Korte pauze
21.00    Start nabespreking
21.45    Napraten met drankje 
22.30    Einde

Netwerkbijeenkomst 'SO FAR SO GOOD' 5 oktober 2023

Aanmelden is niet meer mogelijk