Noord Holland Samen Veilig

Het samenwerkingsverband Noord-Holland Samen Veilig (NH-SV) is een samenwerkingsverband van 32 gemeenten, politie en het Openbaar Ministerie binnen de eenheid Noord-Holland.

Criminaliteit stopt niet bij gemeentegrenzen en veiligheidsopgaven kunnen complex, divers en veranderlijk zijn. Samenwerking is dan ook een effectieve manier om lokale problemen samen met politie, OM en andere partners in een regionale contact te bekijken en aan te pakken. 

NH-SV richt zich op vier thema's:

- Zorg en Veiligheid
- Cybercrime en gedigitaliseerde criminaliteit
- CTER 
- Ondermijning

 

Thema's

Nieuws

 • 3 mei 2022 Webinar over DTN56

  Onlangs publiceerden de NCTV het 56ste Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland. Op maandag 9 mei om 16:00 zendt de NCTV een live webinar uit waarin zij ingaan op de inhoud van dit dreigingsbeeld en ook op vragen van de kijkers. Lees verder voor een uitgebreide toelichting en de link naar het webinar.

 • 28 mrt 2022 Jaarverslag 2021 en Jaarplan 2022 online!

  Bekijk nu het gecombineerde en digitale jaarverslag 2021 en jaarplan 2022. 

 • 24 mrt 2022 Campagne mentorproject ONE-on-ONE is gestart!

  I takes a village to raise a child - Hillary Clinton

  Op donderdag 24 maart is in Zaanstad officieel de campagne van mentorproject ONE-on-ONE van start gegaan. Samen met bestuurlijk ambassadeur burgemeester Hamming, lanceerde projectleider Samira Bouchibti het promotiefilmpje waarin verschillende betrokkenen uitleggen waar het project voor staat. Onder die betrokkenen waren Zorg- en Veiligheidshuis ZaWa en Noord-Holland Noord.

Account aanvragen

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door zich te registreren.