Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven en geen nieuws meer missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief door hieronder een account aan te vragen op onze website.

Account aanvragen

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door zich te registreren.

Criminele Aanwas presenteert ‘Dealen met Drugs’. Een verkennend fenomeenonderzoek naar jongeren in de drugscriminaliteit in Noord-Holland

In het kader van het project Criminele Aanwas hebben we een fenomeenonderzoek uitgevoerd naar jongeren (8-23 jaar) in de drugscriminaliteit in de eenheid Noord-Holland. Doel is om inzicht te krijgen in het regionale beeld van deze problematiek in Noord-Holland en de processen en oorzaken die ten grondslag liggen aan toetreding van jongeren in de drugscriminaliteit.

Het rapport wordt op 24 juni overhandigd aan Burgemeester Bert Blase van Heerhugowaard. Hij is portefeuillehouder Criminele Aanwas binnen de Stuurgroep Aanpak Ondermijning. De overhandiging vind plaats bij het Jongerencentrum Komplex in Heerhugowaard. 

Het rapport is nu voor iedereen beschikbaar. Een samenvatting van de resultaten staan in het factsheet. Zowel het rapport als de factsheet mogen worden gedeeld. Mocht je nog vragen hebben of opmerkingen neem dan contact op met Jolien Terpstra via jterpstra@haarlem.nl

Download het complete onderzoek

Download de Factsheet