Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven en geen nieuws meer missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief door hieronder een account aan te vragen op onze website.

Account aanvragen

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door zich te registreren.

Vistikhetmaar.nl: weerbaarheid tegen criminaliteit

Samen met de Sectorraad Visserij ontwikkelden we het kennisdossier 'weerbaar tegen criminaliteit' op de website www.vistikhetmaar.nl. We zijn erg trots op deze samenwerking, omdat het laat zien dat de sector zelf het belang ziet in het weerbaar maken en houden van de visserijsector. Zo krijgen criminelen geen kans!

Vistikhetmaar

Vist ik het maar (www.vistikhetmaar.nl) is hét kennisplatform voor de Nederlandse zeevisserij. Hier is alle kennis over de visserij verzameld en voor iedere visser makkelijk toegankelijk. Het is daarmee een platform om ontwikkeling in de visserijsector te stimuleren.

Kennisdossier

Sinds deze maand is er een nieuw kennisdossier: Weerbaarheid tegen criminaliteit. Welke hulp kun je krijgen om de verleiding te weerstaan? Wat kan je zelf doen om ervoor te zorgen dat je minder kwetsbaar bent? Wat zijn de gevolgen als je met een crimineel in zee gaat? En waar kan je heen als je iets verdachts ziet? Dat lezen vissers in dit kennisdossier. 

Zo makkelijk kan het gaan

In het kennisdossier is ook een video te zien waarin we op een herkenbare, maar ook een beetje grappige manier vissers laten zien hoe makkelijk ze benaderd kunnen worden. De video bekijk je hier.