Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven en geen nieuws meer missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief door hieronder een account aan te vragen op onze website.

Account aanvragen

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door zich te registreren.

Nieuwsberichten

 • 6 jun 2023

  Modelconvenant PGA Jeugd

  Het project Zorg & Veiligheid van Noord-Holland Samen Veilig (NHSV) heeft een modelconvenant voor de persoonsgebonden aanpak (PGA) jeugd ontwikkeld. De PGA jeugd is een integrale samenwerking die vanuit de gemeente geïnitieerd wordt met partners zoals politie, jeugd- en jongerenwerk en HALT. De samenwerkingsafspraken staan beschreven in het model convenant. Deze is nu beschikbaar voor gemeenten om mee aan de slag te gaan!

 • 8 dec 2022

  Alsjeblieft: de Toolbox. Dé verzameling van succesvolle producten, tips & tricks voor de strijd tegen drugscriminaliteit!

  In het project Maritieme smokkel hebben 4 teams, 4 jaar hard gewerkt om in Noord-Holland barrières op te werpen tegen drugscriminaliteit.

  In de Toolbox vind je alles wat binnen het project ontwikkeld is om ondermijnende drugscriminaliteit binnen de jachthavens, de visserijsector en de vastgoedbranche te verstoren en te stoppen. Folders, masterclasses, website, evenementen … er zijn te veel mooie en bruikbare producten ontwikkeld om op te noemen. Je vindt alle ‘tools’ in de Toolbox en alles is kosteloos te gebruiken. Help mee om criminelen in Nederland steeds minder terrein te laten winnen. Alle kleine beetjes helpen, niets doen niet.

 • 28 sep 2022

  Meldpilot: vissers worden beloond

  Zie je een verdacht pakket op zee drijven? Meld het dan aan de Kustwacht!
  Leidt de melding tot de vondst van drugs? Dan krijgt de melder een beloning van 1.000 euro. Dit is onderdeel van de meldpilot van Team Volans die op 1 september is gestart.

 • 26 mei 2020

  Video Hackshield

 • 20 mei 2020

  Video: Project Cybercrime