Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven en geen nieuws meer missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief door hieronder een account aan te vragen op onze website.

Account aanvragen

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door zich te registreren.

Jaarverslag 2021 en Jaarplan 2022 online!

Bekijk nu het gecombineerde en digitale jaarverslag 2021 en jaarplan 2022. 

Jaarverslag 2021

In 2021 zetten we ons weer in voor de veiligheid van de inwoners van de regionale eenheid Noord-Holland. Wilt u weten wat wij deden? Bekijk dan het digitale jaarverslag 2021! Hierin leest u aan welke thema's we in 2021 werkten, welke projecten en activiteiten we uitvoerden en welke effecten en resultaten we behaalden. We deden dit met (toen nog) 34 gemeenten, het Openbaar Ministerie, de politie en met diverse publieke en private partners. Klik hier om het jaarverslag te openen.

Jaarplan 2022

Welke plannen hebben we voor het komende jaar om de veiligheid van de inwoners in de eenheid Noord-Holland te verbeteren? Dat leest u in het digitale jaarplan 2022. In het jaarplan leest u welke thema's, projecten en activiteiten centraal staan in het komende jaar. Dit doen we met 32 gemeenten (vanwege de samenvoeging van enkele gemeenten, zijn het er nu nog 32), het openbaar Ministerie en de politie samen met diverse publieke en private partners. Klik hier om het jaarplan te openen.

Gecombineerd en digitaal

Dit jaar maakten we wederom een gecombineerd en digitaal jaarverslag en jaarplan. Dat betekent dat hier alle projecten van Noord-Holland Samen Veilig, het Programma Aanpak Ondermijning en het RIEC in staan. En dankzij het digitale format klikt u gemakkelijk door en ziet u de samenhang tussen de projecten. 

Vragen?

Heeft u na het lezen van het jaarverslag of het jaarplan nog vragen? Neemt u dan contact op met: info@nh-sv.nl